
RPA � � s Pastaprodukter Company , Madison, og Renaissance Farm , Spring Green, vil løfte sløret syv gourmet middage på fredag på skildvagt Metcalf på Hilldale i Madison. Den middage findes i den frosne del og detailmarkedet for mindre end $ 8. Middage spænder fra Lemon Basilikum pesto ravioli, at Wisconsin Fyldt Acorn Squash, at Fire Ost tortellini, at Wisconsin Makaroni & Ost.
Wisconsin specialgrafit oste, lokalt dyrkede grøntsager og urter, samt lokalt foretaget friske, gourmet pasta er i fokus i forskellige retter, med lokale ingredienser, der er anført til højre på pakningen.
� � �Our mission er at oprette og dele flavorful, spiseklare gourmet middage fremstillet af fødevarer vokset og udformet lige her i Wisconsin, � � Mark OLSON, formand for Renaissance Farms, fortalte mig i dag (billedet ovenfor). � � �We kender flere familier ønsker at købe lokale fødevarer til at støtte deres nærliggende gårde og styrke deres lokalsamfund. Denne del af retter er en god måde for folk at Savor Wisconsin� � � s voksende season.� �
Den Wisconsin-baseret, er klar til at varme frosne retter omfatter en bred vifte af lokale ingredienser, herunder:
- lagret cheddar ost lavet på Hook� � � s Ost i Mineral Point, Wis.
- Smør K� � se ost udformet på Cedar Grove Ost i Plain, Wis.
- flaske mælk og fløde produceret på Sassy Cow creamery i Columbus, Wis.
- Smør foretaget på Græsarealer Dairy i Greenwood, Wis.
- Parmesan, Asiago, Mozzarella og Ricotta ost fremstillet på Grande Dairy, der har hovedsæde i Brownsville, Wis.
- Gorgonzola udformet på Wisconsin Farmers Union i Montfort, Wis.
- Feta ost fremstillet på Carr Valley Cheese, Lavalle, Wis.
- Gourmet frisk pasta udformet på RPA � � s Pastaprodukter i Madison, Wis.
- Urter, olivenolie og pesto fra renæssancen Farm, Spring Green, Wis.
- Butternut Squash fra Sutter Farm, Mt. Horeb, Wis.
- Gulerødder, klokke peber og hvidløg fra en række Wisconsin gårde
linje af lokale fødevarer retter fra renæssancen gårde blev udviklet af Chef Joel Girard, i Madison. OLSON planer om at samarbejde med forskellige kokke, gårde og cheesemakers at udvikle fremtidige linjer klar til varme retter. De første fire retter lancerede i denne uge, omfatter:
- Lemon Basilikum pesto ravioli med Brændt Hvidløg Cream Sauce
- Fyldt Sweet Bell Peberfrugter med Cedar Grove Smør K� � se
- Butternut Squash ravioli med Montforte Gorgonzola Cream Sauce
- Wisconsin Fyldt Acorn Squash med Carr Valley feta
- Makaroni & Ost med Hook� � � s treårige Cheddar
- Fire Ost tortellini med Basil & tomatsauce, parret med Lokale Buttered Gulerødder
- Fire Ost ravioli med Brændt Hvidløg Alfredo, parret med Lokale Buttered Gulerødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar