torsdag den 11. november 2010

Faa din HTML5 spil paa

Det har været et spændende år for web-udviklere, med alle de nye funktioner bliver gjort muligt af HTML5 og browsere få hurtigere dag for dag. En af de store overraskelser har været stigende HTML5 spil, med den åbne teknologi stakken af HTML, CSS og Javascript blive en levedygtig platform for spil på nettet. Det er derfor, i næste måned, vil SPIL Spil og Google køre en HTML5 Game Jam begivenhed på begge sider af Atlanten, og du er inviteret!

I Nederlandene, vil vi være vært for en kammerat arrangement på Hilversum hovedkvarter SPIL Spil. SPIL nylig konverterede deres 47 mobilportaler til at arbejde på mobile HTML5, og kører en $ 50.000 HTML5 spil projektkonkurrencen. Hilversum er der en hurtig togrejse fra Amsterdam og den rummelige lokaler er den perfekte ramme for hardcore spil hacking, hvilket betyder, at vi vil være kodning HTML5 spil hele weekenden. Deltagerne vil være i stand til at sove over på stedet. I så fald bedes medbringe en sovepose, skiftetøj, og glem ikke din tandbørste! Vi vil også mail ud en liste over hoteller i Hilversum område for dem, der hellere bestille et værelse i stedet (på din egen regning).

I mellemtiden vil vi køre et parallelt arrangement på Googles kontor i downtown San Francisco. Vi vil ikke helt være at trække en all-Nighter som vores venner i Holland, men vi vil holde vores døre åbne indtil midnat.

Det vil primært være en hands-on hackathon i begge steder, der løber fra lørdag den 9. oktober, 10:00 til søndag 10 oktober, 06:00. Vi kick off med korte foredrag om den teknologi, efterfulgt af pladser fra alle med ideer om et fantastisk spil. Så det vil være hacking hele dagen. Vi henter igen på søndag kl 10:00, og wrap op på 06:00 med præsentationer og dømme. Der vil også være chillout områder med spil og adspredelser, og mad og drikkevarer til brændstof din hektisk hacking.

Arrangementet er gratis og steder er begrænset. Tilmeld dig her, og vi vil mail tilbage med bekræftelser snart. Vi glæder os til at se hvilke spil du kan bygge med HTML5!

Af Michael Mahemoff, Chrome Developer Relations

Ingen kommentarer: